Nyárbúcsúztató a Kamrában

A fehér gólyák már csapatokba verődve várták a rajtot és elindultak Afrika felé. Bár a fecskék még maradnak egy kicsit, de a nyárnak vége – itt az idő, hogy a kamrapolcokat folyamatosan feltöltsük.

Újra találkozhatunk a már jól ismert gazdákkal

2017. szeptember 14-én, csütörtökön 18-20 óráig

a Kertvárosi Kamrában.

Az előző alkalommal nagy sikerrel mutatkozott be a FinomSág Kézműves Szörp, kellő érdeklődés esetén ismét eljön hozzánk a termelő. A termékeikről itt olvashattok és rendelhetitek meg azokat.
Folyamatos a csatlakozás a SzandaSzögi Ökokertészet zöldségközösségéhez, a szokásos rendszeres tagsági átadáson felül van még lehetőség befőző paradicsom rendelésére is.
A Fürjeske hoz pecsenyefürjet, fürtojást és füstölt főtt fürjtojást.
Orosz Gyula Családi Pincészetének boraiból is rendelhettek, vásárolhattok – a helyszínen meg is kóstolhatjátok.
Az őszi időszakra készüljünk már most sok finom mézzel és mézes finomsággal, rendeljetek és vásároljatok a Smaragdfarmtól!
Szintén nagy sikere van a mangalica közösségi tagságnak – a Táncoskert várja a jelentkezőket az új vágásokra!

Szeretettel várjuk a tagokat, vásárlókat és érdeklődőket!

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

kertvárosi, kamra, kertvárosi kamra, átadópont, közösségi mezőgazdálkodás, Rákospalota kertváros, egyenesen a gazdától, rendelés, tojás, csirke, zöldség, táncoskert, átadópont közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. mezőgazdálkodás, Az oldalon felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. Az oldalon átadópont felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. kertvárosi, kamra, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, fürjház, átadópont, táncoskert, tojás, csirke, zöldség, Kertvárosi Kamra kertvárosi, kamra