Smaragdfarm

A Smaragdfarmon mindenféle finomság megterem. KSmaragdfarm - Levendulafarmülönleges termékekkel foglalkozunk.

Családunk Daruszentmiklóson gazdálkodik. Levendulát termelünk, és méhészkedünk. A farm nevét az ott ültetett smaragdfákról kapta. melyek szegélyezik a
területet, és reményeink szerint hamarosan különleges mézet biztosítanak számunkra.

A család földterületei egy közel 200 hektár nagyságú akácerdő szomszédságában találhatóak. Az erdő körül a Mezőföld gazdag talaján kedvelt mezőgazdasági vetemény a repce, a napraforgó, a lucerna, így nagyon jó lehetőségek adottak egy méhészet fenntartásához. A nagy monokultúrás mezőgazdaság miatt fajtamézeink: a repce, az akác, a nyári vegyes virágméz.

Smaragdfarm - Levendula termékek

A közel 1 hektáros levendula ültetvény virágzása június-július hónapban, 2-3 hétig tart. Ez lehetőséget teremt arra, hogy méheink levendula mézet is gyűjtsenek.

A választék bővítése érdekében készítünk bodzavirágon, mentán, és citromfüvön érlelt akácmézet, gyömbéres-fahéjas, csokis-mentás, és csilis krémmézet. Ezekhez a szükséges alapanyagokat lehetőség szerint szintén magunk termeljük.

Smaragdfarm - Levendula termékek

A levendulásban lehetőség van a „szedd magad” módon történő szüretelésre, és a levendulából készülő termékek, például olaj, levendulavíz, morzsolt szárított virág, illatpárna, illatzsák, szörp vásárlására.

Célunk, hogy ezeket a csodálatos termékeket minél szélesebb körben megismertessük, megszerettessük.

Ingola Ildikó, Pongrácz Csaba

Megosztás:

kertvárosi, kamra, kertvárosi kamra, átadópont, közösségi mezőgazdálkodás, Rákospalota kertváros, egyenesen a gazdától, rendelés, tojás, csirke, zöldség, táncoskert, átadópont közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. mezőgazdálkodás, Az oldalon felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. Az oldalon átadópont felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. kertvárosi, kamra, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, fürjház, átadópont, táncoskert, tojás, csirke, zöldség, Kertvárosi Kamra kertvárosi, kamra