Sales Dopping Club

Sales&Networking Mastermind -- a klubtalálkozóinkon ez a standard program. Ha értékesítesz valamit, és elakadtál, gyere és vitassuk meg! Moderált beszélgetés, tapasztalt értékesítőkkel és vállalkozókkal, ahol segítünk a vakfoltok mögé látni! Néha a vevő sapkát is fel kell venned, jó játék lesz! Ezen felül időnként meghívott előadók tartanak saleshez kapcsolódó, izgalmas workshopokat, előadásokat, például személyiségtípusokról, nyilvános beszédről.

Tudatos pénzügyeink előadások

A pénzügyi tudatosság célja, hogy kezünkbe vehessük, átláthassuk mindennapi pénzügyeinket. Fontos, hogy az anyagiak terén is saját döntéseink legyenek, ne csak sodródjunk az eseményekkel és hónapról-hónapra (túl)éljünk.

FIRMUP Masters

Olyan cégvezetőkből álló VIP klub, ahol a tagság legfőbb célja egymás önzetlen támogatása a fejlődésben. Ha értékesítésben vagy a HR feladataidban elakadtál, gyere és vitassuk meg! Moderált beszélgetés, tapasztalt cégvezetőkkel, vállalkozókkal, ahol segítünk a vakfoltok mögé látni! A találkozóknak mindig lesz egy kiemelt témája, de más kihívást is hozhatsz Sales és HR témában. Ezen felül időnként meghívott előadók tartanak értékesítéshez és HR-hez kapcsolódó, izgalmas workshopokat, előadásokat.

Kávézz a könyvelőddel workshopok

Gyakorlat orientált workshop Példákon keresztül mutatjuk meg, hogyan állíthatod össze a vállalkozásod sikerességéhez szükséges legfontosabb terveket. Elmagyarázzuk, hogyan kezdj hozzá, segítünk legyőzni a félelmeidet és fogjuk a kezed, míg kész terveid lesznek.

Tiszta Otthon ÖkoKör találkozók

Bármilyen szinten is állsz a háztartás-zöldítéssel – akár még csak fejben döntötted el, de szeretnél már tenni is, vagy már számos praktikát kipróbáltál, ám szeretnél még fejlődni – szeretettel várunk Ökokörünkbe.

ÖkoKör Kamra találkozók

Az ÖkoKör Kamra egy olyan program, amely segít a résztvevőknek, hogy egészségesebben és környezettudatosabban étkezzenek és racionalizálják az étkezéssel kapcsolatos kiadásaikat.