Ősszel is a természet ritmusában

Neked miről szól az ősz?

Nekünk egyszerre a termények betakarításáról, a szüretről, a kamrapolcok feltöltéséről valamint egy kicsit a lassításról, az elcsendesedésről és a nappalok rövidülésével egyre inkább a házon belüli tevékenységekről.

A nyári ízeket eltesszük télire, az őszi és téli hónapokra felkészülünk natúrlevekkel, szörpökkel, lekvárokkal, a hűvösebb időre pedig kellő mennyiségű mézzel.

A kamratöltögetés jegyében újra találkozhatunk a már jól ismert gazdákkal

2017. október 12-én, csütörtökön 18-20 óráig

a Kertvárosi Kamrában!

Az előző alkalommal nagy sikerrel mutatkozott be a FinomSág Kézműves Szörp, ismét eljön hozzánk a termelő finom natúrlevekkel, lekvárokkal.

Folyamatos a csatlakozás a SzandaSzögi Ökokertészet zöldségközösségéhez.

A Fürjeske hoz pecsenyefürjet, fürtojást és füstölt főtt fürjtojást.

Orosz Gyula Családi Pincészetének boraiból is rendelhettek, vásárolhattok – a helyszínen meg is kóstolhatjátok. Sőt újabb borfélét is megkóstolhattok – ez utóbbi legyen meglepetés!

Előzetes rendelés ITT

Mindenkit szeretettel várunk!

Megosztás:

Vélemény, hozzászólás?

kertvárosi, kamra, kertvárosi kamra, átadópont, közösségi mezőgazdálkodás, Rákospalota kertváros, egyenesen a gazdától, rendelés, tojás, csirke, zöldség, táncoskert, átadópont közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. mezőgazdálkodás, Az oldalon felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. Az oldalon átadópont felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. kertvárosi, kamra, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, fürjház, átadópont, táncoskert, tojás, csirke, zöldség, Kertvárosi Kamra kertvárosi, kamra