Bor, méz, levendula

Nyári hangulat a Kamrában

Ismét találkozhattok a termelőkkel

2017. július 27-én, csütörtökön 18-20 óráig

Orosz Gyula családi pincészete

AKCIÓS borokkal és borkóstolóval vár mindenkit Orosz Gyula, a borokat előzetesen nálunk tudjátok megrendelni, de a helyszínen is lesz vásárlási lehetőség.

Smaragdfarm

Ha méz és levendula, akkor Smaragdfarm! Különféle mézek, mézes finomságok és levendulás termékek találhatók a kínálatukban, melyeket a helyszínen megkóstolhattok, megvásárolhattok. Ha biztosra szeretnétek menni, a termékeket előre megrendelni nálunk lehet

Fürjeske

A múltkor nagy sikere volt a sült és rántott pecsenyefürjnek és a fürjtojásoknak! Most ismét kóstolhattok és vásárolhattok a Fürjeskétől, a megrendeléseket pedig itt tudtok leadni.

SzandaSzögi Ökokertészet

Itt lesz velünk a Szandaszögi Ökokertészet a friss bio zöldségekkel – a közösséghez folyamatos a csatlakozás: itt lehet jelentkezni.

SzandaSzögi Ökokertészet

Táncoskert

Tojás és szárnyas érkezik Polgárról, a közösséghez folyamatos a csatlakozás: itt lehet jelentkezni.

Táncoskert

Tagokat, vásárlókat és érdeklődőket is szeretettel várunk!

Megosztás:

kertvárosi, kamra, kertvárosi kamra, átadópont, közösségi mezőgazdálkodás, Rákospalota kertváros, egyenesen a gazdától, rendelés, tojás, csirke, zöldség, táncoskert, átadópont közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. mezőgazdálkodás, Az oldalon felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. Az oldalon átadópont felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. kertvárosi, kamra, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, fürjház, átadópont, táncoskert, tojás, csirke, zöldség, Kertvárosi Kamra kertvárosi, kamra