Vásárok és termelőink

Tervezett vásárok:

Termelők és gazdák:

FinomSág Kézműves Szörp

“Őstermelés formában működő tevékenységünket 2013 szeptemberében kezdtük, Bugyenszki Ferenc és Bugyenszki Ferencné alapításával. Fő profilunk kézműves szörpök lekvárok és natúr gyümölcslevek előállítása valamint…”

Tovább a FinomSág Kézműves Szörp oldalára

Fürjeske

“Leitner Miklós és Sebők Judit őstermelők Gödöllőn, itt nevelik minőségi fürjeiket és termelik fürjtojást. A fogyasztóknak szánt pecsenyefürj, fürjtojás és főtt füstölt fürjtojás mellett a fürjtenyésztők…”

Tovább a Fürjeske oldalára

Orosz Gyula családi pincészete

“A pincészet borászai Orosz Gyula és fia, ifj. Orosz Gyula, ők ketten végzik a cég szőlészeti és borászati munkálatainak döntő részét. A családi jelleg és a közös munka hagyományának megőrzése mindkettejük számára fontos feladat.”

Tovább a Pincészet oldalára

Smaragdfarm

“Családunk Daruszentmiklóson gazdálkodik. Levendulát termelünk, és méhészkedünk. A farm nevét az ott ültetett smaragdfákról kapta. melyek szegélyezik a területet, és reményeink szerint hamarosan különleges mézet biztosítanak számunkra.”

Tovább a Smaragdfarm oldalára

Szandaszögi Ökokertészet

“2015-ben döntöttünk úgy, hogy belevágunk a mezőgazdaságba itt Nógrád megyében, Szandán. Abban az évben sikerült elnyernünk egy fiatalgazda-pályázatot. Ökológiai, vegyszermentes termesztést folytatunk, a minősítés második évébe lépünk 2017-ben.”

Tovább a Szandaszögi Ökokertészet oldalára

Táncoskert

“Lengyel Zoltán gazda célja az, hogy minden állatot úgy tartson, hogy fajához méltó életet élhessen. Az állatok villanypásztorok között vagy vándorólakban, viszonylag kis területen vannak addig, míg nem legeltek eleget, azután újabb területre engedi őket.”

Tovább a Táncoskert oldalára