Közösségi adománygyűjtés a közösségi mezőgazdálkodásért

Ne magadnak kérj ajándékot!

Karácsonyra készülődve a Kertvárosi Kamra kampányt indít a felesleges ajándékozás és felelőtlen pénzköltés csökkentésére és a jótékonyság növelésére, gyere, Te is tarts velünk!

Hogy mi a cél? Egyszerre csökkenteni a világméretekben eluralkodó túlfogyasztást és egyben támogatni egy civil szervezetet, amelyik szerintünk igazán izgalmas és jó dolgokkal foglalkozik: a Tudatos Vásárlók Egyesületét.

Hallottál már a méltányos kereskedelemről? A közösségi mezőgazdálkodásról? Esetleg az élelmiszer önrendelkezésről? Mind-mind napjaink fontos témái, amelyekről bővebben a honlapjukon olvashatsz.

Nekik köszönhetjük az átadópontunk létrejöttét és szeretnénk, ha a TVE által kifejlesztett egyedülálló képzési és fejlesztési program minél szélesebb körben elérhetővé válna, hogy a közösségi mezőgazdálkodás elterjedjen és felvirágozzon.

Mit szólnál, ha idén kevesebbet költenél karácsonyi ajándékokra és kicsivel többet adományozásra?

Ha egyetértesz az akció céljaival, ha szeretnél segíteni nekünk a tudatos fogyasztás elterjesztésében, nincs más dolgod, mint a TÁMOGASS gombra kattintva közvetlenül nekik utalni a kívánt összeget. Sok kicsi sokra megy!

Az adományozó oldalt ITT találod

Köszönjük:

Németh Ildikó
Kertvárosi Kamra

Magyari Ildikó

közgazdász, közösségszervező, független pénzügyi tanácsadó

Vélemény, hozzászólás?