Rendelések leadása

Rendelések leadása a Kertvárosi Kamrába

A Kertvárosi Kamra azért jött létre, hogy átadópontként segítse a termelők és fogyasztóik egymásra találását. A hosszú távú elköteleződésen alapuló közösségi mezőgazdaság rendszerén túl – amely rendszeres, heti vagy kétheti szállításokat jelent – szeretnénk alkalmát adni annak, hogy egyedileg is lehessen partnereinktől rendelni.
Célunk változatlanul a vegyszermentes gazdálkodásból származó egészséges és friss termények rendelésének lehetővé tétele, a helyi, kis gazdaságok segítése, az élelmiszer-önrendelkezés előmozdítása.
Honlapunkon csak a megrendelések leadására van lehetőség, a pénzmozgás és a termények átadása továbbra is a gazda és a vevő között történik. A rendelés leadásakor – és az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával – a megrendelők e-mailben visszajelzést kapnak a rendelésük adatainak rögzítéséről, majd újabb e-mailben tájékoztatjuk őket az átadás időpontjáról, amely partnerenként változik.

A rendelés végén megerősítő emailt kell kapnia a rendelőnek!
Amennyiben bármi hibát észlel valaki a rendelés folyamatában, kérjük jelezze nekünk e-mailen vagy telefonon!
Köszönjük!

Megosztás:

kertvárosi, kamra, kertvárosi kamra, átadópont, közösségi mezőgazdálkodás, Rákospalota kertváros, egyenesen a gazdától, rendelés, tojás, csirke, zöldség, táncoskert, átadópont közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. mezőgazdálkodás, Az oldalon felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. Az oldalon átadópont felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. kertvárosi, kamra, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, fürjház, átadópont, táncoskert, tojás, csirke, zöldség, Kertvárosi Kamra kertvárosi, kamra