Mézkóstoló és mézvásár

Tudtátok, hogy április 30. a Méhek napja?

A kis méhek már dolgoznak a virágba borult tavaszi fákon, bokrokon, szorgos munkájuknak köszönhetően kerülhetnek a finom mézfélék az asztalunkra. Ők szorgoskodnak a Smaragdfarm méhlegelőin is.

A Smaragdfarm jóvoltából különféle mézeket és mézes finomságokat kóstolhatunk

2017. május 4-én, csütörtökön 18.30-19.30 között

a Kertvárosi Kamrában.

A kóstolás mellett lehetőség lesz vásárlásra, rendelésre is. Annyit már előre elárulhatunk, hogy a Smaragdfarmtól rendszeresen rendelhettek majd. Idén a következő mézfajták közül választhattok náluk: repceméz, akácméz, virágméz. Különlegesebb ízélményért pedig kóstoljátok meg bodzás, levendulás, mentás, citromfüves, gyömbéres-fahéjas, csokis mentás illetve chilis mézeiket is!

Smaragdfarm - Levendula

Megosztás:

kertvárosi, kamra, kertvárosi kamra, átadópont, közösségi mezőgazdálkodás, Rákospalota kertváros, egyenesen a gazdától, rendelés, tojás, csirke, zöldség, táncoskert, átadópont közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. mezőgazdálkodás, Az oldalon felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. Az oldalon átadópont felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. kertvárosi, kamra, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, fürjház, átadópont, táncoskert, tojás, csirke, zöldség, Kertvárosi Kamra kertvárosi, kamra