Pak Choi főzelék

Pak Choi főzelék
Recept nyomtatása
A pak choi felhasználásán gondolkodva erre a megoldásra jutottam. Mivel a pak choi is káposztaféle, kipróbáltam a klasszikus kelkáposzta főzelék receptet. Működik!
    Pak Choi főzelék
    Recept nyomtatása
    A pak choi felhasználásán gondolkodva erre a megoldásra jutottam. Mivel a pak choi is káposztaféle, kipróbáltam a klasszikus kelkáposzta főzelék receptet. Működik!
      Hozzávalók
      Mennyiség:
      Elkészítés
      1. A pak choit elnegyedeljük, majd felcsíkozzuk.
      2. A hámozott burgonyát közepes kockákra vágjuk.
      3. A pak choit egy nagy fazékba tesszük, felöntjük 1,7 l vízzel, lefedjük, néha megkeverjük, majd ha felforrt, beletesszük a burgonyát, fűszerezzük sóval, borssal, majorannával, köménnyel. Lefedve, 20 percig főzzük.
      4. A zsírból, lisztből és a pirospaprikából elkészítjük a rántást, a főzelékhez keverjük. Az áttört vagy reszelt fokhagymát is beletesszük.
      5. Fedő nélkül 10 perc alatt készre főzzük.