Napforduló ünnep terménybőséggel

ÜNNEPELD TE IS VELÜNK A LEGHOSSZABB NAPPALT!

Június 21-e a csillagászati nyár kezdete, ezen a napon a leghosszabb a Nap égen megtett útja. A nyár a bőséget hozza nekünk, hát ünnepeljünk a természet ajándékaival:

– Levendulát és mézeket hoz a Smaragdfarm
– Fürjes termékeket lehet átvenni a Fürjeskétől
– Bio zöldségek érkeznek a SzandaSzögi Ökokertészettől
– Mangalicát hoz a Táncoskert
– Borok Orosz Gyula Családi Pincészetéből (amíg a készlet tart)

FONTOS:
Bár a helyszínen lesz lehetőség a kóstolásra és korlátozott mértékben vásárlásra, a gazdák az előre megrendelt terményekkel érkeznek!
ÚJDONSÁGKÉNT itt tudod rendelésedet leadni:
https://kertvarosikamra.hu/rendeles/

Szeretettel várunk június 22-én 18 – 21 óra között a Kertvárosi Kamrában! 🙂

Magyari Ildikó
Kertvárosi Kamra
+36 20 9515169

Megosztás:

kertvárosi, kamra, kertvárosi kamra, átadópont, közösségi mezőgazdálkodás, Rákospalota kertváros, egyenesen a gazdától, rendelés, tojás, csirke, zöldség, táncoskert, átadópont közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. mezőgazdálkodás, Az oldalon felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. közösségi, mezőgazdálkodás, A Kertvárosi Kamra Rákospalota kertvárosban található átadópont. Az oldalon átadópont felsorolt gazdák és partnerek kínálatából rendelhetsz és veheted át nálunk. kertvárosi, kamra, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, átadópont, közösségi, mezőgazdálkodás, fürjház, átadópont, táncoskert, tojás, csirke, zöldség, Kertvárosi Kamra kertvárosi, kamra