Újra itt a csatlakozási lehetőség a mangalica CSA-hoz!
A mangalica húsa kiválóan alkalmas lédús, ízletes pecsenyehúsok, steak jellegű sültek, szalámifélék és érlelt sonka készítésére, valamint szalonnájának zsírsavösszetétele, párosulva a nagy zsírtartalommal kiváló minőségű füstölt szalonna előállítását teszi lehetővé.
A közösségi mezőgazdálkodási modellben működő rendszerről bővebben a Táncoskertoldalán olvashattok. Mivel a mangalica közösség egész évben fut, csatlakozni addig lehet, amíg be nem telnek a helyek – ez januárban vagy februárban megtörténik. Az év során minden 24 tagra 14 disznót vágnak, amelyeket 12 átadáson, nagyjából havonta osztanak szét.
A csomagok felosztásárólitt olvashattok, az átadási időpontokat pedig a Kertvárosi Kamra oldalán, a Naptárban találhatjátok meg.
A csatlakozási szándékot Lengyel Zoltán gazda várja a következő elérhetőségeken:
A weboldalon analitikai célokból, illetve a felhasználó élményének fokozására sütiket (cookie) használunk, amelyeket a jelölőnégyzetek segítségével testre tudsz szabni.BeállításokELFOGAD
A weboldal Google Analytics szolgáltatást használ olyan anonim információk gyűjtésére, mint például a weboldal látogatóinak száma, vagy a legnézettebb oldalak. Ha bekapcsolva tartod ezt a cookie-t, az segít bennünket a weboldalunk fejlesztésében.