Fókuszban a paradicsom és a grill szezon!

Közeleg a nyár vége, de még javában tart a grillezés időszaka. Ilyenkor érik számtalan finom grillezni való zöldség és persze ez a paradicsom időszaka is. Aktuális termelői vásárunk is erre fókuszál.

Ne feledjétek átvételi pontként a Kertvárosi Kamrát megjelölni!
Rendelési határidő: 2016.08.14. 16 óra

Íme a nyár végi termelői vitaminajánlatunk:

Paradicsom Drevenka Orsolya őstermelőtől

2015-ben kezdték létrehozni a családi gazdaságot Nógrád megyében, Szandán. Ökológiai, vegyszermentes termesztést folytatnak, a minősítés első átállási évében járnak. Céljuk, hogy egészséges, friss, szezonális élelmiszereket tudjanak előállítani.

Mostani kínálatunkban megtaláljátok mind a befőzni való paradicsomokat mind a vegyes étkezési paradicsomdobozt.

Házi sajtok grillezéshez, salátákhoz és hozzá sok-sok termelői fűszer

A Talján Tanya finom házi sajtjai

A családi gazdaságot Fekete Dániel és Graziani Borbála házastársak, három kisgyermek szülei hozták létre. A Talján Tanya elnevezés a feleség olasz származására utal, ami a sajtkészítésben is nyomon követhető, mivel a hagyományos helyi termékek mellett az olasz tejtermékek hagyományait is folytatják. A gazdaság viszonylag nagy területen, Vál külterületén található.

Elsősorban friss kecskesajtokat, különböző ízesítésű gomolyát, füstölt sajtokat, mozzarellát, parenyicát készítenek, emellett még kapható joghurt, ricotta, és túró is. Az aktuális kínálat a rendelési dokumentumban található!

Levendula mama fűszerkínálata

Levendulamama, azaz Novák Éva kosdi fűszer- és gyógynövény kertje 2008 óta működik a Nagy-Szál (ma úgy hívják: Naszály)-hegy tövében. Éva korábban egy gyógynövény üzletet vezetett, a bolt megszűnésekor a gyógy- és fűszernövényekkel való foglalatoskodást az üzletből a kertbe helyezte át.

A cserepes fűszernövények 9 cm-es műanyag cserépben érkeznek, válassz minimum hármat!

Magyari Ildikó

közgazdász, közösségszervező, független pénzügyi tanácsadó

Vélemény, hozzászólás?