Különleges nyárvégi programunkban a FürjHáz fürjhúsból és fürjtojásból készült ételek kóstolójával vár minden kedves érdeklődőt!
A kóstoló alkalmával lehetőség nyílik vásárlásra, a különböző fürj-ételek elkészítésének, receptjeinek megbeszélésére, cseréjére is.
Időpont: 2016. szeptember 8., csütörtök 19-20 óráig.
Partnerünk, a FürjHáz Gödöllőn neveli minőségi fürjeit és termel fürjtojást. A fogyasztóknak szánt pecsenyefürj, fürjtojás és főtt füstölt fürjtojás mellett a fürjtenyésztők számára is kínál termékeket.
Azon túl, hogy a fürjtojás és a fürjhús a gasztronómiában igazi ínyencségnek számít – hiszen mind ízletességében mind tápanyagtartalmában a fogyasztható háziszárnyasok közül kiemelkedő -, a fürjtojás valóságos életelixír, afrodiziákum jellegéről is már sokan hallottak. A magyar népdalban is emlegetett fürjecske egy évben akár 300 darab tojást is tojhat, nem csak tojáshozama, hanem a tojás eltarthatósága is figyelemre méltó, hűtőben akár 8 hétig is eláll. A tojás jótékony hatása nyersen fogyasztva érvényesül a legjobban.